Be Mixed! – het Boek!

Be Mixed! – het boek is de voortzetting van de spraakmakende interviews met Gemengde Stellen. In het boek vertellen zij zeer openhartig hoe je overleeft in de familie-jungle van Gemengde Stellen. Je bent verliefd op iemand met een andere etnische achtergrond. Stel je voor: de families van beide kanten komen met bezwaren.

Er ontstaat daardoor een situatie waarin onbegrip of zelfs racisme de relatie belasten. Het begint met: “Waarom kies je een blanke vrouw? Zwarte vrouwen zijn net zo goed!”. Of: “Waarom neem je niet iemand die van slavinken en rolmopsen houdt?”. En het kan zomaar eindigen met: “We hebben toch gezegd dat hij niet deugt.”. Slechts dertig procent van de Gemengde Stellen blijft bij elkaar.

Be Mixed! bestaat uit interviews met 14 Gemengde Stellen die voor elkaar kiezen en van ‘mixed’ een succes maken. Be Mixed! zijn 14 recepten voor een gelukkig leven.

Via een berichtje kunt u het boek bij mij bestellen. Maak €23,=, dat is inclusief verzendkosten, over op rekening NL71SNSB0935052690 tnv PradoPublisher. Vermeld: Mixed, uw Naam, Adres, Postcode en Woonplaats. Be Mixed! ligt dan binnen twee werkdagen bij u thuis.

Ik wens u alvast veel leesplezier. Bedankt voor uw bestelling!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s