Be Mixed! – het Boek is uit!

Be Mixed! – het boek is de voortzetting van de spraakmakende interviews met Gemengde Stellen. In het boek vertellen zij zeer openhartig hoe je overleeft in de familie-jungle van Gemengde Stellen. Je bent verliefd op iemand met een andere etnische achtergrond. Stel je voor: de families van beide kanten komen met bezwaren.

Er ontstaat daardoor een situatie waarin onbegrip of zelfs racisme de relatie belasten. Het begint met: “Waarom kies je een blanke vrouw? Zwarte vrouwen zijn net zo goed!”. Of: “Waarom neem je niet iemand die van slavinken en rolmopsen houdt?”. En het kan zomaar eindigen met: “We hebben toch gezegd dat hij niet deugt.”. Slechts dertig procent van de Gemengde Stellen blijft bij elkaar.

Be Mixed! bestaat uit interviews met 14 Gemengde Stellen die voor elkaar kiezen en van ‘mixed’ een succes maken. Be Mixed! zijn 14 recepten voor een gelukkig leven.

Natuurlijk is Be Mixed! te koop bij alle online boekhandels én diverse boekwinkels. Bijvoorbeeld bij Athenaeum en bij Scheltema in Amsterdam. Boekhandel Donner in Rotterdam. En bij Broese in Utrecht.

Ik wens u alvast veel leesplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.