Lucretia en Arthur, een Mixed Couple

Lucretia: Waar ik opgroeide woonden eigenlijk alleen maar boeren. Ik was de enige donkere en de enige donkere die ik toendertijd heel leuk vond was Michael Jackson. (We lachen alle drie)

Arthur: Ik voelde me nooit aangetrokken tot blanke meiden. Ik kreeg wat met het meisje van onze Surinaamse buren. Het stelde niets voor maar sindsdien heb ik nooit meer wat met een Hollands meisje gehad.

Lucretia: Ik keek nooit echt naar Surinaamse mannen. Ik vind wel dat ze mooier zijn als ze gespierd zijn. Maar voor de rest. Ik heb er niet zoveel mee.

Nu kun je verder lezen in het boek Be Mixed!

Be Mixed! is voor €19,95 (excl. verzendkosten) te bestellen onder de tab: Winkel.

Natuurlijk is Be Mixed! te koop bij alle online boekhandels én diverse boekwinkels. Bijvoorbeeld bij Athenaeum en bij Scheltema in Amsterdam. Boekhandel Donner in Rotterdam. En bij Broese in Utrecht.

Eén gedachte over “Lucretia en Arthur, een Mixed Couple”

 1. De man is geboren voor de vrouw. En gebaseerd op ware liefde, de vrouw is geboren voor de man. Dus we kunnen hier concluderen dat de kleur van ondergeschikte waarde is.
  De muren die de mensheid al die jaren opgebouwd heeft, zouden wij het beste kunnen neerhalen door mensen met verschillende etnische achtergronden zoals religie, kleur en land, met elkaar te laten trouwen.
  Ik ben daarom heel trots op het echtpaar Arthur en Lucretia. Er moet een begin gemaakt worden en elk begin is moeilijk.
  Na verloop van tijd, na 3 of meer generaties gaat de felheid van de discussie min of meer afzwakken.
  Hindostanen en Javanen in Nickerie (SUR) discrimineren mekaar ook tot voor kort. Nu na 1-2 generatie later heb ik veel meer Hindostanen in de familie dan toen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s